Vodatent kampeervakantie

 

Bekijk de Vodatent veiling

 


 

Ontspannen kamperen met Vodatent.

Kamperen! Voor de één de ultieme vakantie om eens lekker tot rust te komen en voor de ander een stressvolle bezigheid. Velen houden niet van het gezeul met kamperspullen, maar willen toch wel graag genieten van de ontspannen en gezellige sfeer die een camping te bieden heeft. 

Voor wie wel de lusten maar niet de lasten van het kamperen wil ervaren, hebben wij de oplossing!

Wel de lusten maar niet de lasten, hoe dan? Heel simpel, huur een compleet luxe ingerichte safaritent van Vodatent voor een super relaxte kampeervakantie voor het hele gezin! Wij hebben hem hier in de veiling.

 

Vodatent safaritenten

Wat is Vodatent?

Vodatent is een reisorganisatie die volledig ingerichte safaritenten verhuurt op de leukste familiecampings door heel Europa zoals o.a. Nederland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en nog meer. Nooit meer gesjouw met zware kampeerspullen of het in elkaar zetten van tenten, maar betrek jouw accomodatie direct bij aankomst. Jij kan nu gewoon het vliegtuig pakken naar je bestemming en tegelijkertijd toch genieten van een heerlijke kampeervakantie!

 

Wat kan je verwachten van een safaritent van Vodatent?

De ruime 6-persoons safaritenten van Vodatent hebben een vloeroppervlakte van circa. 40 vierkante meter en zijn van vele gemakken voorzien. Alle tenten zijn tevens voorzien van elektriciteit, ijskast en koffiezetapparaat.

 

Keuken

In iedere tent van Vodatent is er een keuken op wielen aanwezig die gemakkelijk te verrijden is waardoor deze zowel binnen als buiten te gebruiken is. De keuken is voorzien van een vier pits gastoestel en ook is alle het benodigde keukengerei aanwezig. 

 

Vodatent keuken

 

Slaapplaatsen

De luxe safaritenten van Vodatent zijn voorzien van 2 slaapcabines. Één cabine met een tweepersoonsbed en de andere met 2 stapelbedden.

 

Vodatent slaapcabines

 

Plattegrond van de safaritent:

Vodatent plattegrond

 

Zie jij een ontspannen kampeervakantie in een luxe safaritent van Vodatent wel zitten? Win deze dan in onze unieke afslagveiling! 

Wil je weten hoe dit precies werkt?

Klik dan hier voor een uitgebreide uitleg over hoe onze veiling werkt 

of

klik hier om direct de Vodatent veiling te bekijken.

 

Wij wensen jou alvast veel succes met het winnen van de veiling!

Het kortingveiling-team