Word ook partner van Kortingveiling.nl

 

​Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste aanbieders, die producten of diensten via ons platform willen aanbieden.  Kortingveiling.nl biedt veilingen aan d.m.v. afslag. Dat wil zeggen, dat in tegenstelling tot andere veilingaanbieders, de prijs afloopt in plaats van oploopt. Onze veilingen zullen starten op de daadwerkelijk prijs van een dienst / product en zal in een bepaalde tijd teruglopen naar de prijs die de aanbieder van het product / dienst er minimaal voor wil hebben. In de tussentijd kan een klant de veiling winnen door het product / dienst af te slaan op het bedrag wat hij / zij ervoor wil betalen. Met deze veiling kunnen wij ook jullie activiteit aanbieden en op een speelse manier een leuke korting voor de klant creëren. Hieronder een aantal voordelen van deze manier van veilen.

 

Prijscontrole:

Omdat u als aanbieder zelf de minimale prijs kan bepalen, gaat de veiling nooit voor een te lage prijs weg. Integendeel zelfs, aangezien er boven de minimale prijs kan worden afgeslagen.

Gratis reclame:

De aanbieder zal in hoge mate profiteren van gratis reclame. Regelmatig worden er nieuwsbrieven verstuurd door Kortingveiling.nl. Ook worden er diverse reclamecampagnes gehouden d.m.v. social media zoals Facebook, Twitter, etc.


Geen vaste kosten:

De aanbieder zit niet vast aan contracten en is vrij om te bepalen in welke frequentie de diensten/producten worden aangeboden, zonder dat het vooraf enige kosten met zich meebrengt!


Hoog rendement: 

Doordat kortingveiling.nl zich geen hoge percentages toe-eigent van het totale verkoopbedrag is er een hoog rendement te behalen door het aanbieden van activiteiten met kortingen.

 

Enthousiast geraakt? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via onderstaande emailadres. Of klik hier voor ons contactformulier.

 

E-mail: info@kortingveiling.nl

Tel: 023 583 0504

 

 

Partners van Kortingveiling.nl: