Bekijk hotelbon veiling

 

Wat is de hotelbon?

De Hotelbon voucher geeft je recht op 3 overnachtingen voor 2 personen in meer dan 2500 hotels door heel Europa. Heerlijk even ontspannen en tot rust komen, wie zegt daar nou nee tegen? 

De enige voorwaarde van de hotelbon voucher is, dat je gebruik maakt van het ontbijt en diner van het desbetreffende hotel.

Elk hotel is voorzien van een restaurant met zijn eigen specialiteiten en culinaire hoogstandjes. Dit geeft jou een buitenkansje om te genieten van een 3 daagse vakantie voor een echte spotprijs met de hotelbon.

 

 

Geniet samen van alle activiteiten en bezienswaardigheden want, de hotelbon voucher beschikt over hotels die allen centraal en op steenworp afstand van de hotspots gelegen zijn. Dus zet de stress even opzij en geniet 3 dagen lang van al het moois wat Europa jou te bieden heeft.

 


3 dagen weg met de hotelbon voucher, hoe werkt het?

Bij de 3 dagen weg met de hotelbon voucher, bepaal jij de korting! Maar maak de deal op tijd voor dat iemand anders jou voor is. Wanneer je de 3 dagen weg met de hotelbon voucher wilt afslaan, druk je eenmaal op de dealknop om deze te activeren. De dealknop zal groen kleuren. Wanneer de prijs is gedaald naar het bedrag dat jij ervoor wilt betalen druk je nogmaals op de dealknop en ben JIJ de Winnaar! Even geen tijd om je veiling in de gaten te houden? Dit is geen probleem. Vul bij de biedhulp je bedrag in en je account zal automatisch de deal maken zodra dit bedrag bereikt is.

Ben jij de winnaar? Dan reken je de hotelbon voucher af door op de betaalknop te drukken. Jouw gewonnen veiling, 3 dagen weg met de hotelbon voucher, is ook makkelijk terug te vinden in je account.