Hotelbon | 3 Hotel overnachtingen voor 2 personen naar keuze

Veiling: KV0030
Maak de deal op tijd, voordat iemand anders je voor is!
  • Details
  • Extra info

De Hotelbon Voucher

Er even lekker tussenuit en helemaal tot rust komen, wie zegt daar nou nee tegen? Deze Hotelbon Voucher geeft je recht op 3 overnachtingen voor 2 personen in meer dan 2.500 hotels door heel Europa. De enige voorwaarde is, dat je gebruik maakt van het ontbijt en diner van het desbetreffende hotel en deze voor jouw rekening neemt. Elk hotel is voorzien van zijn eigen restaurant met zijn eigen specialiteiten en culinaire hoogstandjes. Dit geeft jou een  buitenkansje om te genieten van een driedaagse vakantie voor een echte spotprijs. Geniet samen van de vele bezienswaardigheden en activiteiten, die bij elk hotel op steenworp afstand te vinden zijn. Dus zet de stress even opzij en geniet 3 dagen lang van al het moois dat Europa jou te bieden heeft.

Wat veilen we?

  • 3 overnachtingen voor 2 personen

Opvallende kenmerken

  • Keuze uit meer dan 2.500 hotels in Europa!

Levering

Voucher wordt na 1 werkdag geleverd na betaling.

Exclusief

- € 4,00 Administratiekosten

- Toeristenbelasting

- Eventuele reserveringskosten en toeslagen

Bijzonderheden & voorwaarden

- Deze veiling is uitgesloten van het herroepingsrecht

- Bij het winnen van de veiling is betaling verplicht

- Let op! Ontbijt & Diner zijn verplicht af te nemen p.p.p.n (Zie Extra info)

Hotelbon Voorwaarden

De Hotelbon Voucher geeft aan twee personen het recht op een tweepersoons hotelkamer gedurende 3 aaneengesloten nachten in 1 hotel, dat is aangesloten bij de hotelbon voucher. In overleg met het hotel naar keuze is het ook mogelijk om je verblijf de verkorten naar 1 of 2 nacht(en).

Voorwaarde voor gebruik is, dat ontbijt- en dinerkosten in het hotel worden besteed. Deze kosten zijn per persoon, per nacht. Dit is exclusief extra's zoals dranken, sigaretten, enz. en kunnen per hotel verschillen.

Voor meer informatie betreft de kosten van ontbijt & diner ,reserveren, beschikbaarheid, aangesloten hotels en overige info, verwijzen wij u graag naar deze link.