actiecamera voor wintersporters

 

Wintersporters en actiecamera's

De echte wintersporters onder ons, zijn er al helemaal klaar voor. Tot in de puntjes voorbereid en met alle uitrustingen voorzien, vertrekken ze naar de wit besneeuwde bergtoppen om te genieten van al het moois wat de sneeuw te bieden heeft.
Alle wintersporters weten hoe leuk het is om mooie tochten te maken en gebruik te maken van snelle pistes en een ieder zal zijn uitdaging opzoeken waarbij de adrenaline door het lichaam zal gieren.
Maar wat helemaal een te gek iets is voor wintersporters, is om de acties op de ski's of snowboard vast te leggen met een actiecamera.
Met de actiecamera kan jij jezelf filmen tijdens spectaculaire afdalingen. Veel wintersporters bevestigen de actiecamera aan de helm wat voor mooie beelden zorgt, maar je zou ook als optie de actiecamera aan je ski of board kunnen bevestigen, wat resulteert in super coole beelden. 

 

  Actiecamera voor wintersporters 

Populaire actiecamera's

De actiecamera Eken H9/4K is erg gewild bij veel wintersporters, mede omdat de actiecamera licht in gewicht is en heel eenvoudig in gebruik. De actiecamera is ook waterdicht, dus in de sneeuw filmen is geen enkel probleem.
De actiecamera met groothoeklens is simpel gehouden met knoppen. Een On/Off knop die gecombineerd is met een mode knop. Uiteraard is er een shutterknop voor het maken van een foto of het starten met filmen. Aan de zijkant zitten 2 knoppen om door het menu heen te scrollen. De camera heeft een resolutie van 3840x2160 wat mooie beelden op zal leveren en dat is een belangrijk punt wat de actiecamera onder wintersporters zo populair maakt.

 

Bekijk de actiecamera veiling